fbpx

040 592 1312

Ajanvaraus myös netissä.

julia@junona.fi

Myös ilta- ja viikonloppuaikoja

Etusivu

Junona klinikka

  Varaa aika

Junonan yksityisellä gynekologian klinikalla Joensuussa saat aina kiireetöntä ja ystävällistä palvelua kaikkiin naisen terveyteen liittyviin huoliisi. Klinikalla sinua palvelee kokenut ja luotettava ammattilainen, jonka lämmin vastaanotto tekee jokaisesta käynnistä miellyttävän.

Kivuton ja kiireetön palvelu

Joensuun Utrassa sijaitseva nykyaikainen yksityisklinikka on varustettu alan laadukkaimmilla välineillä sekä tekniikalla. Junona-klinikalla lempeät ja kivuttomat toimenpiteet suoritetaan aina asiakasta kuunnellen. Kaikki käytettävät tutkimusvälineet on esilämmitetty, minkä lisäksi vastaanotolla mukavuus on huomioitu jokaisessa valinnassa.

Junona - kivuton tutkimus

Kivuton tutkimus

Junona - Uusimmat laitteetUusimmat laitteet
Junona - Varaa aikaVaraa aika 

Ystävällinen palvelu

Klinikkani ydinarvoihin kuuluu asiakkaan kuuntelu sekä kiireetön palvelu. Asiakkaanani sinulle taataan luotettava ja ammattitaitoinen apu kaikkiin naistentauteihin sekä naisen terveyteen liittyviin ongelmiin. Olet tervetullut klinikalleni niin raskauden aikana, ehkäisyasioissa kuin vaihdevuosiongelmissa; Junonassa uskallat kertoa myös kipeistä asioista. Vastaanotollani jokainen huoli on tärkeä ja jokainen asiakas yhtä arvokas.  

Korkealaatuinen teknologia

Junona-klinikalla on käytössä alan vaativimmat laitteistot, jotka takaavat nopeat ja tarkat diagnoosit. Ainutlaatuisen teknologian avulla voimme tunnistaa ajoissa mm. ulkoisten sukupuolielinten, emättimen ja kohdunkaulan sairaudet. Vastaanotolla saat aina tarkan diagnoosin ja asiantuntevat vaiheittaiset hoito-ohjeet. Junonalla sinä et jää yksin, sillä tarjoan diagnoosin saaville asiakkailleni hoito-ohjeiden lisäksi jatkuvan seurannan.  

“Hoito oli kerrassaan asiantuntevaa ja sydämellistä!”

Julia Korhonen, Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri

Kotiklinikkani Junona on lääketieteellinen hoitolaitos, jossa on nykyaikainen, tieteellinen mutta samalla lämmin lähestymistapa asiakkaiden hoitamiseen. Olen erikoistunut alalle Venäjällä sekä Suomessa ja olen huolehtinut naisten terveydestä jo vuodesta 2004 lähtien. Olen sertifioitu kolposkopisti ja Suomen Kolposkopiayhdistyksen sekä Eurooppalaisen esteettisen gynekologian yhdistyksen täysjäsen. Työkokemukseeni kuuluvat myös gynekologisten sairauksien avohoidot myös erilaisten gynekologisten toimenpiteiden ja leikkaushoidon toteuttaminen. Erityisosaamiseeni kuuluvat kohdunkaulan, emättimen ja ulkosynnyttimien muutosten hoito ja seuranta, leikkaushoidot sekä esteettiset gynekologiset toimenpiteet eli intiimikirurgia. Olen aina valmis auttamaan sinua ratkaisemaan monia terveyteesi liittyviä ongelmia. Ota rohkeasti yhteyttä, vastaanotollani jokainen huolesi on tärkeä.
Lämpimästi tervetuloa Junona klinikalle hyvään ja asiantuntevaan hoitoon!  Julia
Julia 

Synnyttävälle ja raskauden aikana

Teen vastaanotollani ultraäänitutkimuksia kaikissa raskauden vaihessa ja autan tarvittaessa raskaudenaikaisissa ongelmatilanteissa. Klinikallani tulevilla vanhemmilla on ainutlaatuinen mahdollisuuden nähdä syntymättömän lapsen kuva suureen kokoon heijastettuna. Useat tulevat vanhemmat ovat kokeneet iloisten tunteita palvelun avulla. Raskaana oleville tarjoan lisäksi maksuttomasti käynniltä mukaasi muistikortin, johon on tallennettu valokuvia ja videoita lapsestasi.

Kivuton ja miellyttävä käyntikokemus

Junona-klinikalla on lämmin tunnelma, jossa sinun hoitosi on aina etusijalla. Asiakkaiden aikaa ei ole rajoitettu, vaan hoitoosi käytetään juuri se aika, minkä ongelmasi täydellinen ratkaisu vaatii. Toimenpiteiden aikana minulle on tärkeintä, että asiakkaalla on hyvä olla ja toimenpiteet ovat kivuttomia.

Gynekologin vastaanotto Utrassa

Junonaan on kätevä tulla. Löydät klinikalta maksuttomia pistokkeellisia autopaikkoja, minkä lisäksi kaupungin linja-auto numero 2 kulkee suoraan klinikalle. Pääset vastaanotolleni nopeasti, tarvittaessa jopa samana päivänä. Klinikalle voit varata myös viikonloppu- ja ilta-aikoja. Ajat voidaan sopia henkilökohtaisesti soittamalla, jos nettiajanvarauksessa ei löydy sopivaa aikaa. Soita arkisin 040 5921312 klo 15-20, la-su klo 12-18.

Junona naiseuden kunniaksi

Klinikan nimi liittyy läheisesti muinaiseen mytologiaan. Jumalatar Juno oli arvostettu perheen, aviollisen rakkauden sekä äitiyden suojelija. Tämän jumalattaren kunniaksi muinaiset roomalaiset pitivät juhlallisia seremonioita häiden aikaan sekä toivat kiitollisina uhrilahjoja kauan odotetun lapsen syntyessä. Juno on naisellisuuden, kauneuden, nuoruuden, rakkauden sekä äitiyden jumalatar. Kirjallisuudessa nimeen liittyykin usein lisänimi ”kaunis”.
Tämän kauniin jumalattaren mukaan klinikkani onkin saanut nimensä:    Junona