fbpx

040 592 1312

Ajanvaraus myös netissä.

julia@junona.fi

Myös ilta- ja viikonloppuaikoja

Palvelut

Gynekologin palvelut naisille

Perustarkastukset kaiken ikäisille

Gynekologisen perustutkimuksen aikana tarkastetaan ulkosynnyttimet, emättimen limakalvot ja kohdunkaula sekä tunnustellaan kohtu ja munasarjat. Tarvittaessa asiakkaalta tutkitaan myös rinnat. Perustutkimukseen kannattaa hakeutua myös oireettomana muutaman vuoden välein, jotta huomaamattomat terveydentilan muutokset eivät pääse kehittymään pidemmälle.

Ultraäänitutkimukset ja gynekologiset testit

Usein gynekologin perustutkimukseen liitetään myös ultraäänitutkimus ja tarvittaessa otetaan PAPA-koe ja muita testejä (esim. HPV-, klamydia-, tippuri ja hiivanäytteet). Vastaanotollani on käytössä uuden sukupolven ultraäänilaite, jonka avulla saadaan selkeät ja laadukkaat kuvat, jotka parantavat sairauksien diagnostiikka ja nopeuttavat asianmukaisen hoidon aloittamista.

Gynekologin terveyspaketti alk. 299 €

Vastaanotollani saat edullisen intiimiterveyteen tarkoitetun tarkastuspaketin, joka sisältää gynekologisen tutkimuksen, ultraäänitutkimuksen, rintojen tutkimuksen, verenpainemittauksen ja painon tarkastuksen. Paketti on loistava ja kokonaisvaltainen tapa pitää huolta intiimiterveydestäsi.

Ehkäisystä leikkaushoitoon

Junonan kotiklinikalla saat kaikki gynekologin palvelut. Tarvittaessa asiakkaalle tehdään lähetteet erikoissairaanhoitoon jatkotutkimuksiin tai leikkaushoitoon.

Junona on monipuolinen ja laadukas naistentautien klinikka. Vastaanotolla voidaan hoitaa ja seurantaa mm:

Leikkaushoitoa vaativia isompia ja pienempiä klinikallani hoidettavia toimenpiteitä ovat mm.

Isommissa leikkaustoimenpiteissä leikkaushoito voidaan toteuttaa yksityisillä yhteistyöklinikoillani Joensuussa, Kuopiossa tai Savonlinnassa.

5/5
“Ihana paikka ja ystävällinen palvelu. Oli mukava tunnelma ja asiantunteva ja mahtava lääkäri. Suosittelen Junonaa ja aion jatkaa Junonan asiakkaana.”
- Asiakas

Tietoa gynekologisista toimenpiteistä

Jännittääkö gynekologi? Ei huolta! Vastaanotollani kaikki toimenpiteet pyritään suorittamaan täysin kivuttomasti, asiakkaan toivomalla tahdilla ilman kiirettä. Tutustu alta yleisimpiin toimenpiteisiin, jolloin vastaanotolle saapuminen tuntuu jo askeleen turvallisemmalta.