palvelut

Junona tarjoaa Sinulle

Gynekologiset tarkastukset

Junona tarjoaa juuri sinulle suunnitellun edullisen terveystarkastuspaketin, joka sisältää gynekologisen tutkimuksen, ultraäänitutkimuksen, rintojen tutkimuksen, verenpainemittauksen ja painon tarkastuksen.

Gynekologiset tutkimukset

Gynekologisen perustutkimuksen aikana tarkastetaan ulkosynnyttimet, emättimen limakalvot ja kohdunkaula sekä tunnustellaan kohtu ja munasarjat. Tarvittaessa tutkitaan rinnat. Usein perustutkimukseen liitetään myös ultraäänitutkimus ja tarvittaessa otetaan PAPA-koe ja muita testejä (esim. klamydia-, tippuri ja hiivanäytteet).

Gynekologiset ultraäänitutkimukset

Gynekologiset ultraäänitutkimukset voi suorittaa emättimen-, peräsuolen, ulkosynnyttimien kautta sekä vatsan peitteiden päältä 2D- ja 3D-antureilla. Vastaanotollani on käytössä uuden sukupolven ultraäänilaite, jonka avulla saadaan selkeät ja laadukkaat kuvat, jotka parantavat sairauksien diagnostiikka.

Gynekologisten sairauksien diagnostiikka, hoito ja seuranta

Vuotohäiriöt, verenvuodot menopaussin jälkeen, vaihdevuosioireiden hoito ja seuranta, myoomat, kystat, endometrioosi, gynekologiset tulehdukset, virtsankarkailu, laskeumat ja paljon muuta voidaan diagnosoida, seurata ja hoitaa Junonassa. Tarvittaessa tehdään lähetteet erikoissairaanhoitoon jatkotutkimuksiin ja leikkaushoitoon. Halutessasi voidaan myös järjestää leikkaushoidon Joensuussa, Kuopiossa tai Savonlinnassa yksityisklinikoilla, joiden kanssa olen tehnyt yhteistyösopimukset, mikäli tilanne vaatii isompia toimenpiteitä nukutuksessa tai spinaalipuudutuksessa (esim. kohdunpoisto, laskeumatoimenpiteet, munasarjakystan poisto jne.). Pienet toimenpiteet paikallispuudutuksessa (esim. ulkosynnyttimien muovaus, luomen poisto, arven korjaus jne.) voidaan suorittaa omalla klinikallani.

Junona huolehtii sinun toipumisestasi, jälkitarkastuksesta ja kaikista toipumisongelmista alusta asti aina täydelliseen paranemiseesi saakka.

Sinun terveytesi ja tyytyväisyytesi sekä luottamuksellinen suhde välillämme ovat minulle todella tärkeitä.